Rekisteriseloste, Postitus ja PalautuksetRekisteriseloste
Henkilötietolain (523/99) 10 §:n Mukainen rekisteriseloste


1.
Pe-Kala Y-2684096-4
Virtalantie 19
17120 Paimela
Puh: 0409684709
Sähköposti: tilaus@pekala.fi


2. Rekisteristä vastaava henkilö:
Petri Ukkola


3. Rekisterin nimi
Pe-Kala asiakasrekisteri


4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Rekisterin käyttötarkoitus on vain Pe-Kala verkkokaupan tilausten käsittely.
Tilaaminen ei edellytä erillistä rekisteröitymistä asiakasrekisteriin.


5. Rekisterin sisältämät tiedot
Etunimi
Sukunimi
Postiosoite
Postinumero
Postitoimipaikka
Puhelinnumero
Sähköpostiosoite
Toimituksen seurantatiedot


Rekisterissä oleville ei lähetä markkinointiviestejä.


6.Tiedot tallentuvat asiakkaan tehdessä ostoksia verkkokaupassa.


7 ja 8. Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto Euroopan Unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.
Rekisterin ylläpitäjä ei luovuta eikä siirrä tietoja ulkopuolisille tahoille.


9. Rekisteriin liittyvät tietokannat ovat palomuurilla, salasanoin ja muin teknisin keinoin suojattuja ulkoisia tietomurtoja vastaan.
Asiakkaalla on oikeus tarkistaa häntä koskevat tiedot rekisteristä ottamalla yhteyttä rekisterin pitäjään. Rekisteröityneen henkilötiedot poistetaan ja hävitetään hänen pyynnöstään.

TOIMITUSAIKA JA MAKSU

Tuotteet lähetetään vasta, kun suoritus on kirjautunut tililleni. Tuotteiden toimitusaika on 1-3 arkipäivää siitä, kun olen saanut maksusi. Huomioi, että toisesta pankista pankin tilisiirto viive 1-2 päivää. Käytössäni on OP-pankki.
Nopea maksu mobilpay on myös käytössä, näkyy siirto heti.

Viikonloppuisin ja muina pyhäpäivinä tilauksia ei aina käsitellä.

Jos tuotteesta puuttuu hinta sitä ei myydä nolla hinnalla silloin on tapahtunut ilmoituksenlaitossa järjestelmä virhe.

Postimaksu lukee kassalla. Tällä hetkellä kiinteä 3 euroa per. lähetys.

KULJETUKSESSA RIKKOUTUNEET LÄHETYKSET JA PALAUTUKSET.

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain myyntikelpoisia, samassa avaamattomassa pakkauksessa, kuin myyntihetkellä olleita tuotteita. Tässä tapauksessa asiakas maksaa palautuksesta aiheutuneet postikulut.

Joskus voi käydä niin, että huolellisesta pakkaamisesta huolimatta postikuljetuksen yhteydessä paketit voivat vaurioitua. Siksi on hyvä pakettia noudettaessa tarkistaa sen kunto. Mikäli asiakkaalle on toimitettu väärä tuote tai tuote on virheellinen tai vahingoittunut, tulee asiakkaan heti ilmoittaa virheestä minulle sähköpostilla tilaus@pekala.fi. Virheellinen tuote korvataan palautuksen jälkeen kaikkineen postikuluineen, jos korvaavaa tuotetta ei löydy tilalle. Palauttaminen tapahtuu reklamaation jälkeen.

Mikäli tuote on virheellinen, Pe-kala:lla on aina ensisijaisesti oikeus korvata tuote vastaavalla virheettömällä tuotteella tai palauttaa mahdollisesti maksettu kauppahinta asiakkaalle.

Palauttaaksesi tuotteen, ota aina ensin yhteyttä minuun, ensisijaisesti sähköpostilla tilaus@pekala.fi tai puhelimitse 040-9684709. Puhelimella mieluiten arkipäivisin kello 11-18 välisenä aikana.

Lähetyksen katoamistapauksissa ensisijassa posti on vastuullinen korvauksen käsittelijä. Tässä tapauksessa tehdään postiin reklamaatio ja posti käsittelee asian, lähetetyillä tuotteilla on postin seuranta josta voidaan tarkastaa mahdollinen jakelu ongelma. Huomioitavaa: käsittely saattaa kestää useita viikkoja. Reklamaatio lähetetään vasta, kun lähetyksestä on mennyt yli 2 viikkoa. Joskus posti ei löydä perille ja saapuu takaisin lähettäjälle eli minulle useamman päivän jälkeen. Silloin osoite tarkistetaan ja lähetetään uudestaan. Normaalisti posti kulkee parissa päivässä aina perille.
Jatka

Pikahaku
 
Käytä hakusanoja löytääksesi etsimäsi tuote.

Ostoskorisi on tyhjä
Hirvas 6cm 10
Hirvas 6cm 10
15.50€
12.40€