Maksuehdot, postitus ja palautukset


TOIMITUSAIKA JA MAKSU

Tuotteet lähetetään, kun suoritus on kirjautunut Chekout tilille (Maksu kirjautuu heti maksusuorituksen jälkeen chekout tilille).
Tuotteiden toimitusaika on 1-3 arkipäivää siitä, kun olen saanut maksun. jos ei ole tilausruuhkaa, yleensä postitetaan samana päivänä.
postin jakelussa kestää 2-4 päivää.

Viikonloppuisin ja muina pyhäpäivinä tilauksia ei aina käsitellä.

Jos tuotteesta puuttuu hinta sitä ei myydä nolla hinnalla silloin on tapahtunut ilmoituksenlaitossa järjestelmä virhe.

Postimaksu lukee kassalla. Tällä hetkellä kiinteä 3 euroa per. lähetys.

KULJETUKSESSA RIKKOUTUNEET LÄHETYKSET JA PALAUTUKSET.

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain myyntikelpoisia, samassa avaamattomassa pakkauksessa, kuin myyntihetkellä olleita tuotteita. Tässä tapauksessa asiakas maksaa palautuksesta aiheutuneet postikulut.

Joskus voi käydä niin, että huolellisesta pakkaamisesta huolimatta postikuljetuksen yhteydessä paketit voivat vaurioitua. Siksi on hyvä pakettia noudettaessa tarkistaa sen kunto. Mikäli asiakkaalle on toimitettu väärä tuote tai tuote on virheellinen tai vahingoittunut, tulee asiakkaan heti ilmoittaa virheestä minulle sähköpostilla tilaus@pekala.fi. Virheellinen tuote korvataan palautuksen jälkeen kaikkineen postikuluineen, jos korvaavaa tuotetta ei löydy tilalle. Palauttaminen tapahtuu reklamaation jälkeen.

Mikäli tuote on virheellinen, Pe-kala:lla on aina ensisijaisesti oikeus korvata tuote vastaavalla virheettömällä tuotteella tai palauttaa mahdollisesti maksettu kauppahinta asiakkaalle.

Palauttaaksesi tuotteen, ota aina ensin yhteyttä minuun, ensisijaisesti sähköpostilla tilaus@pekala.fi tai puhelimitse 040-9684709. Puhelimella mieluiten arkipäivisin kello 11-18 välisenä aikana.

Lähetyksen katoamistapauksissa ensisijassa posti on vastuullinen korvauksen käsittelijä. Tässä tapauksessa tehdään postiin reklamaatio ja posti käsittelee asian, lähetetyillä tuotteilla on postin seuranta josta voidaan tarkastaa mahdollinen jakelu ongelma. Huomioitavaa: käsittely saattaa kestää useita viikkoja. Reklamaatio lähetetään vasta, kun lähetyksestä on mennyt yli 2 viikkoa. Joskus posti ei löydä perille ja saapuu takaisin lähettäjälle eli minulle useamman päivän jälkeen. Silloin osoite tarkistetaan ja lähetetään uudestaan. Normaalisti posti kulkee parissa päivässä aina perille.


MAKSUEHDOT LINKIN TAKANA

Checkout -palvelun maksuehdot

OP lasku ehdot pdf
Jatka

Pikahaku
 
Käytä hakusanoja löytääksesi etsimäsi tuote.